QUI SOM?

Serveis actius.cat és una empresa jove i dinàmica que ha estat treballant en el camp de les tecnologies de la informació, comunicació i d’internet des de l’any 1998.

Serveis actius.cat neix de la necessitat de donar a conèixer el comerç i els diferents serveis en un mitjà tan utilitzat com és el d’internet.

Creiem honestament que aquest comerç i aquests professionals independents han d’afrontar nous reptes de modernització per tal de rentabilitzar els seus negocis.

QUÈ OFERIM?

Serveis actius.cat, és un localitzador de comerços i serveis de Catalunya, accessible des d'internet, que incorpora la informació necessària sobre el negoci, a més d'oferir, a través de plànols detallats i personalitzats la ubicació del mateix.

Promovem el seu negoci oferint-li un tracte personal des dels nostres departaments Comercial i de Disseny, que li portaran totes les gestions de la web. També li proposarem estratègies de captació de l’usuari mitjançant ofertes, descomptes i promocions concretes.

QUÈ PRETENEM?

Serveis actius.cat pretén personalitzar cada una de les firmes, agrupant-les per sectors amb la particularitat d’oferir l’exclusivitat per activitat. Tots sabem que un dels problemes d’internet és l’excés d’informació i la quantitat de temps que hem de perdre per trobar la informació desitjada. Serveis actius.cat pretén ser un localitzador, pràctic, còmode i senzill.

S’ha dissenyat un portal amb uns diàlegs clars i comprensibles, per tal que tothom que hi accedeixi trobi d’una forma grata i fluida la informació.

© Serveis Actius 2008 - 2020 - www.serveisactius.cat - Contacta amb nosaltres
  • Blog
  • Google+
  • Facebook
Drupal webs by inetB - Ciscu Design