Se encuentra usted aquí
![]() Helados y el Turrones Terrassa, Casa PlanellesDescripción
Casa Planelles artesans del Gelat i el Torró a Terrassa és un negoci familiar amb dues temporades molt marcades, com són l'estiu amb els gelats, Orxata, granissats i demès, que elaborem diàriament ací mateix, i la comencem a l'Abril fins a finals de Setembre. I la de Hivern, amb la elaboració pròpia de torrons i d'altres dolços Nadalencs, i la comencem a primers de Octubre i l'allarguem fins a finals de Gener. Destacado
Gran part dels nostres productes són adaptats per celíacs, així com una amplia llista de productes sense sucre, aptes per diabètics. Cada temporada introduïm novetats. Les ultimes novetats de l'estiu: gelat de regalèssia, gelat de salmó, sorbet de mojito, gelat de "nubes", i a l'hivern destaquem el torró de festucs, la iema amb taronja, el torró de marrón glacé, les neules de xocolata blanca i un llarg etcètera, que cada any rere any anem ampliant. ![]() CONTACTA CON NOSOTROS
Teléfono: 93 780 64 49 //m.bakarta.com/casa-planelleswww.instagram.com/casaplanelles/ ![]() UBICACIÓN
Portal de Sant Roc núm 66 / Terrassa 08222 ![]() HORARIO
Dilluns a dissabte: de 9,30 a 13,30 / 16,30 a 20,30 h |
![]() bool(false)
Helados y el Turrones Terrassa, Casa PlanellesDirecciónPortal de Sant Roc núm 66 / Terrassa 08222 HorarioDilluns a dissabte: de 9,30 a 13,30 / 16,30 a 20,30 h DescripciónCasa Planelles artesans del Gelat i el Torró a Terrassa és un negoci familiar amb dues temporades molt marcades, com són l'estiu amb els gelats, Orxata, granissats i demès, que elaborem diàriament ací mateix, i la comencem a l'Abril fins a finals de Setembre. I la de Hivern, amb la elaboració pròpia de torrons i d'altres dolços Nadalencs, i la comencem a primers de Octubre i l'allarguem fins a finals de Gener. DestacadoGran part dels nostres productes són adaptats per celíacs, així com una amplia llista de productes sense sucre, aptes per diabètics. Cada temporada introduïm novetats. Les ultimes novetats de l'estiu: gelat de regalèssia, gelat de salmó, sorbet de mojito, gelat de "nubes", i a l'hivern destaquem el torró de festucs, la iema amb taronja, el torró de marrón glacé, les neules de xocolata blanca i un llarg etcètera, que cada any rere any anem ampliant. |