Esteu aquí
![]() Carnisseria i xarcuteria a Isona al Pallars Carns MonsóDescripció
Carnisseria i xarcuteria a Isona al Pallars Carns Monsó, som especialistes en productes derivats del porc de la manera més tradicional, emprant receptes heretades dels padrins. Les carns que s’utilitzen són de primera qualitat i provenen d’explotacions porcines pròpies. La seva especialitat és la botifarra fresca i la secallona, així com l’elaboració d’embotits típics. També ven carns fresques de corder de la comarca, de vedella, d’aviram i de conill. Destacat
Carnisseria i xarcuteria a Isona al Pallars Carns Monsó, destaquem els següents productes: Frescos (botifarra, salsitxa), curats (secallona, xolís, xoriç vermell, cap de llom, llom curat, sobrassada i cansalada viada), cuits (botifarra blanca, botifarra d’ou, botifarra negra, botifarra amb bolets, botifarra amb panses i pinyons, bull de llengua, catalana, girella i gossets), patés, canelons i croquetes. També ven carn de corder de la zona, d’aviram, de vedella i de conill. ![]() UBICACIÓ
Pl. del Raval, 8 / 25650 Isona ![]() HORARI
De dilluns a dissabtes de 9 a 13 / 17 a 20h |
![]() bool(false)
Carnisseria i xarcuteria a Isona al Pallars Carns MonsóAdreçaPl. del Raval, 8 / 25650 Isona HorariDe dilluns a dissabtes de 9 a 13 / 17 a 20h DescripcióCarnisseria i xarcuteria a Isona al Pallars Carns Monsó, som especialistes en productes derivats del porc de la manera més tradicional, emprant receptes heretades dels padrins. Les carns que s’utilitzen són de primera qualitat i provenen d’explotacions porcines pròpies. La seva especialitat és la botifarra fresca i la secallona, així com l’elaboració d’embotits típics. També ven carns fresques de corder de la comarca, de vedella, d’aviram i de conill. DestacatCarnisseria i xarcuteria a Isona al Pallars Carns Monsó, destaquem els següents productes: Frescos (botifarra, salsitxa), curats (secallona, xolís, xoriç vermell, cap de llom, llom curat, sobrassada i cansalada viada), cuits (botifarra blanca, botifarra d’ou, botifarra negra, botifarra amb bolets, botifarra amb panses i pinyons, bull de llengua, catalana, girella i gossets), patés, canelons i croquetes. També ven carn de corder de la zona, d’aviram, de vedella i de conill. |